تبادل لینک
هوشمند برای
تبادل لینک
ابتدا ما را با
عنوان
نیازمندی های
پزشکی- ورزشی-
علمی ... و
آدرس injast.LXB.ir
لینک
نمایید سپس
مشخصات لینک
خود را در زیر
نوشته . در صورت
وجود لینک ما در
سایت شما
لینکتان به طور
خودکار در سایت
ما قرار میگیرد.
تهیه قهوه اسپرسو به 2 روش سنتی و مدرن امكانپذیراست. در روش سنتی وسیلهای قوری مانند وجود دارد كه از 2بخش تشكیل شده است. برای استفاده، آن را از وسط با چرخش بازكرده، درون بخش زیرین آنكه یك مخزن به همراه فیلترفلزی است...
دانه قهوه قبل از عمل برشته شدن (Roasting) هیچ عطر و مزهای ندارد و مدت زمان برشته شدن است كه رنگ و طعم دانهها را تعیین میكند. برای این امر دستگاهها و روشهای مختلفی وجود دارد كه بتوان حرارت را بهطور یكسان و مناسب به دانههای قهوه داد تا دانهها یكسان رنگ بگیرند و عطر خود را آزاد كنند.
اول قهوه را برشته كنيد
یكی از روشهاي حرارتدادن به دانههاي قهوه روش صنعتی برشته كردن است كه از دستگاههایی بزرگ، هوشمند و گرانقیمت استفاده میشود. در این دستگاهها مخزنی استوانهای شكل با سوراخهایی ریز وجود دارد كه دانهها را درون آن ریخته و با روشن شدن دستگاه، استوانه به چرخش در آمده و حرارت كه هم بهصورت مستقیم و هم بهصورت باد داغ است، دانهها را یكسان برشته میكند.روش دیگری كه میتوان دانههای قهوه را برشته كرد، روش سنتی برشتهكردن است كه غالبا در كارگاههای كوچك یا در خانهها انجام میگیرد و به این صورت است كه دانهها را در ظرف تابهای شكل درب دار ریخته و روی حرارت مانند گاز گذاشته و ظرف را بهطور دائم تكان میدهند تا حرارت یكسان به دانهها برسد و یكسان برشته شوند. مدت زمان تقریبی 20-18دقیقه است. درصورتی كه میخواهید خودتان این كار را در منزل امتحان كنید درنظر داشته باشید كه دانه قهوه، دانهای روغنی است و اگر برشته كردن آن از كنترل شما خارج شود احتمال آتش سوزی وجود دارد. هماكنون تازهترین دانه قهوه را در دسترس دارید و میتوانید آن را به روشهای مختلفی آسیاب كرده و با دستگاهها و وسایل گوناگون برای نوشیدن آماده كنید.
هر قهوهاي چگونه بايد آسياب شود
برای آسیابكردن دانهها روشهای گوناگونی وجود دارد. بهطور مثال اگر دانههای قهوه با رنگ قهوهای روشن را آردی شكل آسیاب كنید، قهوه ترك خواهید داشت. توجه داشته باشید كه پودر قهوه ترك باید كاملا آردی شكل و بدون دانه درشت باشد.درصورتی كه میخواهید قهوه فیلتری Filter coffee ) یا قهوه فرانسه ( French coffee ) درست كنید، رنگ دانهها قهوهای ملایم باشد و در موقع آسیاب كردن دانهها، پودر به دست آمده به شكل ماسه، ساحل است. برای استفاده دانهها برای اسپرسو، رنگ دانهها بايد قهوهای مایل به سیاه باشد ولی نباید بسوزند و امتحان آن به این صورت است كه اگر یك دانه را بین دو انگشت خود فشار دهید نباید سریع شكسته و خرد شود. بعد از برشته كردن دانه های قهوه آنها را بهصورت ماسه ساحل آسیاب كنید و نوشیدنی خود را حاضر كرده و از آن لذت ببرید.
درخانهتان اسپرسو بنوشيد
c سپس آن را روی حرارت مستقیم ولی ملایم گاز بگذارید تا قهوه بعد از چند دقیقه آماده شود. به این ترتیب شما نوشیدنی قهوه اسپرسویی كاملا به روش سنتی برای نوشیدن دارید. اما در روش صنعتی یا مدرن مراحل تهیه مقداری متفاوت است؛ دستگاههای مدرن اسپرسو در انواع صنعتی بزرگ و خانگی كوچك وجود دارد كه خود آنها به 2 دسته دستی و تمام اتوماتيك تقسیم میشوند. بعد از اینكه دستگاه را روشن كردید و گرم شد، دسته نگهدارنده قهوه را كه هلدر Holder نام دارد را از قهوه پر و خوب فشرده كنيد، در قسمت میانی دستگاه نصب كرده و دكمه مربوط به آن را روشن كنید تا با عبور آب داغ از میان قهوه فشرده شده، نوشیدنی اسپرسو با خامهای كاراملی رنگ در دست داشته باشید.
كن پانا به زبان ایتالیایی به معنی با خامه است. اسپرسو كن پانا یعنی اسپرسو با خامه كه طعمی لذیذ و جالب را به شما میدهد.
براي يك فنجان متوسط قهوه
قهوه اسپرسو 150 میلی لیتر اسپری گل خامه یا خامه قنادی
دستور تهيه:
قهوه اسپرسو را تهیه كنید و فنجان را تا نیمه با قهوه اسپرسو پر كنید و مابقی فنجان را از خامه پر كرده و نوش جان كنید.
قـهوه آفـاگاتو
این قهوه تجربهای متفاوت را به شما هدیه میدهد. دراین نوشیدنی، سرد و گرم را در كنار هم با طعمی دلچسب تجربه كنید.
براي يك فنجان متوسط قهوه
قهوه اسپرسو 100 میلی لیتر
دستور تهيه:
قهوه اسپرسو را آماده كنید و یك اسكوپ (یك قاشق غذا خوری) بستنی وانیلی را درون فنجان بیندازید و قهوه داغ را روی آن بریزید و از نوشیدن آن لذت ببرید.
آداب اسپرسوخوري
اسپرسو قهوهای است كه در ایتالیا تعصب روی آن وجود داشته و نوشیدن آن آداب و رسوم خاص خود را دارد. فنجان قهوه به همراه یك لیوان كوچك آب سرو میشود. ابتدا یك جرعه آب را بنوشید تا هرگونه مزهای در دهان شما كه از قبل وجود دارد از بین برود و سپس با یك قاشق قهوهخوری خامه روی سطح قهوه را جدا كرده و بخورید تا دهان شما آمادگی نوشیدن قهوه را پیدا كند. سپس یك جرعه دیگر آب میل كنید و بعد از آن نوشیدنی قهوه را نوش جان كنید و از آن لذت ببرید.